Workshop van start gegaan

Na een dag vol inspiratie en energie hebben de eerste cursisten in januari deelgenomen aan de workshop ‘Jezelf zichtbaar maken en Succesvol zijn’.

Hierbij hebben we gewerkt met een nieuwe methodiek, waarbij het stuurwiel gedurende de dag vanuit diverse oefeningen werd ingevuld. Oefeningen die stof geeft tot nadenken, waarbij individueel en in groepjes werd gewerkt. Door spiegelen en feedback hebben de cursisten hun positionering en merkessentie zichtbaar neergezet. Het oefenen van een gesprek zorgde ervoor om je positionering in de praktijk te gebruiken.

Graag deel ik enkele reacties van cursisten:

In een ongedwongen sfeer haalden we door allerlei opdrachten en dialogen in kleine groepjes het beste in iedereen naar boven; eerst zelfkennis creëren en daarna omzetten in je eigen merkessentie. De opzet was heel overzichtelijk en Helen weet als sparringspartner de vinger op de juiste plek te leggen. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een nieuwe baan/zakelijke uitdaging! (Sonja Wiersinga)

Helen begeleidde de cursus op een enthousiaste en open manier. Ze gaf duidelijke informatie en liet ons door vragen te stellen en gezamenlijke opdrachten te geven verder kijken. Ze had de cursus perfect voorbereid, inclusief een lekkere lunch waarbij ze rekening had gehouden met alle deelnemers. Het was niet alleen een nuttige dag, waar ik aan het denken ben gezet en nieuwe inzichten heb opgedaan, maar ook een hele leuke dag. (Vera Haket)

Voor meer informatie klik hier