fbpx

Anderen over Helen

Ik kwam bij Helen terecht, omdat ik vast zat op werkgebied. Wat wilde ik de komende jaren gaan doen? Helen wist mij belangrijke inzichten te geven en de kern te raken wat mij drijft. Daarin was ze een luisterend oor en was ze stimulerend. Altijd met de mindset: volg je gevoel en passie. Dat is echt gelukt. Heb heel veel gehad aan de sessies met Helen

Maikel van de Wall, zzp-coaching naar ondernemerschap van Icelander vuurtafels, juni 2022 

Helen is professioneel, heel open en benaderbaar. Ik had nooit gedacht dat zij door haar handelen zoveel teweeg zou brengen. Feilloos wist zij verbindingen te maken waardoor bij mij de ene na de andere openbaring op zijn plaats viel

Wouter, werkzaam bij ANWB en na het coachtraject zich gaan profileren en een nieuwe rol naar zich toegetrokken, oktober 2021

Helen is een goede en professionele coach die in een prettige omgeving je de ruimte geeft om te ontdekken hoe je jezelf kunt ontwikkelen, zowel privé als zakelijk. Ze is heel relaxt, vriendelijk en geeft je het gevoel dat je alles aan haar kunt vertellen. Dankzij de gesprekken en opdrachten word je bewuster van jezelf en krijg je inzichten die je vooruit kunnen helpen. Ik zal Helen zeker aanraden!

Jenny, zelfstandig ondernemer, juli 2021

Ik heb een loopbaanontwikkeltraject bij Helen gevolgd om meer duidelijkheid te krijgen voor mijn werk-en leef/woon richting de komende jaren. Helen is open, doortastend en maakt gebruik van diverse methodieken en opdrachten. Hierdoor kwam ik ook buiten mijn comfortzone, maar voelde prettig en veilig om dit onder begeleiding van Helen te doen. 

Manon, begeleider op een MBO school, mei 2021

Helen is zeer professioneel en geduldig. Zij heeft mij geholpen met mijn personal branding, maar ook mijn persoonlijke vaardigheden beter te formuleren. Ik ga vol vertrouwen mij zelf beter presenteren aan potentiële werkgevers.

Jasmina, tijdens het coachingstraject bij een klantcontactcenter gaan werken, oktober 2020

Helen heeft mij in de afgelopen maanden gecoacht met betrekking tot mijn loopbaan. Ik heb haar ervaren als een gedreven coach die duidelijke doelen met mij heeft afgesproken en daar ook naartoe heeft gewerkt. Hier heb ik veel van geleerd en heeft mijn “ik” in positieve zin veranderd. Helen’s aanpak gecombineerd met een prettige en open manier van communiceren maakte elke sessie er weer een om naar uit te kijken. Een aanrader dus om je door Helen te laten coachen

Patrick, werkzaam bij KPN en na het coachtraject de stap genomen op zoek te gaan naar nieuw avontuur, juni 2020

Helen is zeer efficiënt en effectief. Zij laat je zelf zoeken naar je eigen kracht, dit alles in een rustige en relaxte omgeving. Soms is daar een omweg voor nodig maar het is wel doelgericht en daar gaat het uiteindelijk om. Na elke sessie heb je weer een gevoel van inspiratie om actie te ondernemen. De ‘flow to grow’ is bij mij een langzamer proces geweest maar ik ben duidelijk gegroeid in de richting van mijn einddoel. Wie ben ik, wat ben ik waard en hoe verkoop ik mijzelf het beste. Helen is een perfecte coach die je op het pad zet om je eigen idealen om te zetten in realiseerbare doelen. Van harte aanbevolen!

Peter, werkzaam bij KLM en na het coachtraject zich aan het oriënteren op een carrière als leraar geschiedenis en engels, juni 2019

Ik heb een persoonlijk loopbaancoach traject bij Helen gevolgd om weer een duidelijk beeld te krijgen welke richting ik op wil. Naast heldere opdrachten die op een gestructureerde manier zorgden voor inzicht in mijn kwaliteiten en drijfveren, liet ze me ook opdrachten doen waarbij ik buiten mijn comfort zone kwam. Juist daar heb ik veel inzichten door gekregen die ik kan toepassen in mijn verdere carrière. Helen past het traject aan aan de persoon en heeft een erg prettige, positieve manier van werken.

Katja Schrijver, tijdens het coachingstraject een baan gevonden als projectcoördinator, juni 2018

Helen coacht op een hele praktische wijze. Een stuk theorie wordt uiteraard ook gegeven maar al snel komt ze tot de punten waar ik als coachee het meest in gecoacht moet worden en dat is meestal buiten je comfortzone. Lijkt eerst erg ongemakkelijk maar is uiteindelijk wel waardoor ik het meest ver ben gekomen.

Karst, data analist bij een pensioenfonds en tijdens het coachingstraject ontwikkelt richting communicatie advies, mei 2018

Helen is een fijne coach, haar directe toch informele aanpak pasten goed bij mij. Het lukte haar snel tot mijn kern te komen doordat ik geregeld de noodzakelijke spiegel voorgehouden kreeg. Zij is altijd goed voorbereid en flexibel in haar aanpak, waardoor je als coachee bij haar een grote verscheidenheid aan technieken kan verwachten om je verder te helpen. Zij heeft mij geholpen meer inzicht in mijn talenten, competenties en vooral in mijn persoon te krijgen en mij voorzien van duidelijke handvaten en technieken die ik ook na het traject kan inzetten.

Martijn, business manager bij een grote bank, april 2018

Ik ben op mijn gemak en kan open zijn in de gesprekken met Helen. Ze weet op de juiste momenten een goede vraag te stellen waardoor je het ‘aha’ effect hebt. Helen besteedt veel aandacht aan sfeer en je stemming/gevoel. Ze laat het initiatief bij de coachee; het gesprek ligt niet van a-z vast. Ze gaat in op zaken waar ik met name de behoefte aan heb op dat moment. Ze laat de coachee veel aan het woord en haakt in waar nodig met een ‘scherpe’ vraag of opmerking welke je aan het denken zet en waar we dan vervolgens op in gaan.

Marjan Salverda, Projectmanager, februari 2017

Ik heb Helen als coach als zeer prettig ervaren. Helen straalt rust uit tijdens de gespreken. Ook luistert zij het verhaal zonder te oordelen/sturen aan. Pas na afloop van het verhaal gaat zij verder in op punten waarvan zij denkt dat dit extra aandacht nodig heeft. Door deze aanpak ben ik dieper over zaken gaan nadenken waar ik zelf aan voorbij zou gaan. De verandering bij mezelf is heel organisch en geleidelijk gegaan en zeker toe te schrijven aan het traject. Wat ik nog dagelijks gebruik is een ontspanningsoefening om weer in mijn kracht te komen op het moment dat ik mij onzeker voel.

Roy van Dijke, zelfstandig ondernemer, november 2016

Begin januari 2015 heb ik de cursus ‘jezelf zichtbaar maken en succesvol zijn’ gevolgd bij Helen. In een ongedwongen sfeer haalden we door allerlei opdrachten en dialogen in kleine groepjes het beste in iedereen naar boven; eerst zelfkennis creëren en daarna omzetten in je eigen merkessentie. De opzet was heel overzichtelijk en Helen weet als sparringspartner de vinger op de juiste plek te leggen. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een nieuwe baan/zakelijke uitdaging!

Sonja Wiersinga, Personal Assistent Stan Miller and Office Manager Leaderman N.V. ,januari 2015

Ik heb de cursus ‘jezelf zichtbaar maken’ gevolgd bij Helen. Dat was een bijzondere ervaring. Helen begeleidde de cursus op een enthousiaste en open manier. Ze gaf duidelijke informatie en liet ons door vragen te stellen en gezamenlijke opdrachten te geven verder kijken. Ze had de cursus perfect voorbereid, inclusief een lekkere lunch waarbij ze rekening had gehouden met alle deelnemers. Het was niet alleen een nuttige dag, waar ik aan het denken ben gezet en nieuwe inzichten heb opgedaan, maar ook een hele leuke dag.

Vera Haket, Onderzoekster, mei 2015

Helen heb ik van klantzijde leren kennen als een enthousiaste en betrokken partner waarmee het prettig samenwerken is. Zij weet ook van doorzetten als het eens wat tegenzit. Bovendien wil zij altijd de vraag achter de vraag wil weten en kan zij haar vizier richten op de korte en lange termijn. Deze netwerkkwaliteiten laat zij overigens ook zien als je haar van kandidaatzijde meemaakt!

Esther Zeilstra, www.demerkenkwekerij.nl, 2014